Notebooky

bez smeSkóre
SME SKÓRE zatiaľ nebolo pridelené

Počet recenzií: 2
Počet recenzií s hodnotením: 1
Uvedenie na trh: 05/2018


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Acer Nitro 5 AN515-52

Zaradené v kategórii Herné notebooky


Na trhu od 05/2018

Je to celkom dobré zariadenie s vynikajúcou cenou a veľmi malými chybami a navyše model 2018 dostane aktualizovaný hardvér Coffe Lake a o niečo lepší IPS panel ako varianta z roku 2017.

915,84 do týždňa | AN515-52-595L
877,68 do týždňa | AN515-52-59FA
1 144,80 do týždňa | AN515-52-70GN
1 068,48 do týždňa | AN515-52-73U4

Kde kúpiť (E-shopy)

AN515-52-59FA od 861,10
  • AN515-52-595L od 898,55
  • AN515-52-59FA od 861,10
  • AN515-52-70GN od 1 123,20
  • AN515-52-73U4 od 1 048,30
Zvoľ variantu
Zobraz ponuky:
Andreashop.sk Acer Nitro 5 (AN515-52-59FA) i5-8300H/8GB+N/128GB SSD M.2+1TB/GeForce GTX 1050 4GB/15.6"FHD IPS LED matný/BT/W10Home/Black do týždňa 877,68
doprava zadarmo
Do obchodu Andreashop.sk
Hej.sk Notebook Acer Nitro 5 (AN515-52-59FA) (NH.Q3MEC.001) čierny Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 6 měsíců (zdarma)Monitorovací software Pinya Guard - licence na 6 měsíců (zdarma) + Doprava zadarmo do týždňa 900,00
doprava zadarmo
Do obchodu Hej.sk
MALL.SK Overený obchod Acer Nitro 5 (NH.Q3MEC.001) info v obchode 900,00
Do obchodu MALL.SK
datacomp.sk Overený obchod Acer Aspire Nitro 5, čierny NH.Q3MEC.001 do 3 dní 861,10
doprava od 1,99€
Do obchodu datacomp.sk
compy.sk Overený obchod Acer Nitro 5 - 15,6"/i5-8300H/8G/128SSD+1TB/GTX1050/W10 černý NH.Q3MEC.001 do 3 dní 865,60
Do obchodu compy.sk
Zdroj: Pricemania.sk a Recenzie.sme.sk
80bodov
Excelentný
Odborné hodnotenie podľa ultrabookreview.com
Automatický preklad | Originálny text

Je to celkom dobré zariadenie s vynikajúcou cenou a veľmi malými chybami a navyše model 2018 dostane aktualizovaný hardvér Coffe Lake a o niečo lepší IPS panel ako varianta z roku 2017.

  • +dobre vyrobené, pekné a jednoduché konštrukčné línie
  • +získava matnú IPS obrazovku
  • +slušná klávesnica a vynikajúci trackpad
  • +pri každodennom používaním beží pokojne a chladne
  • -pod zaťažením hlučné ventilátory
  • -priemerné reproduktory
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
laptopmedia.com
Automatický preklad | Originálny text

Acer Nitro 5 je naďalej jedným z najatraktívnejších zariadení v segmente hier.

  • +Pekný dizajn
  • +Úžasná IPS obrazovka
  • +Jednoduchá inovácia RAM a HDD/SSD
  • -Chladenie nebude dostatočne výkonné pre GTX 1050 Ti
  • -Nie veľmi pohodlný touchpad
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0

ĎALŠIE ODBORNÉ RECENZIE

Kde kúpiť

Acer Nitro 5 AN515-52, AN515-52-59FA

Zobraz všetky ceny

Podobné produkty

Lenovo IdeaPad Y700 15 77 bodov/100
Sme skóre 77 bodov / Nepoužiteľný

Počet recenzií: 13
Počet recenzií s hodnotením: 7
Uvedenie na trh: 11/2015


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Lenovo IdeaPad Y700 15

  • +Cena/Výkon
  • +Prevedenie
  • -Nadmerné zachytávanie odtlačkov
  • -Hrubé rámiky okolo obrazovky
Asus ROG Strix GL503 73 bodov/100
Sme skóre 73 bodov / Nepoužiteľný

Počet recenzií: 4
Počet recenzií s hodnotením: 4
Uvedenie na trh: 11/2017


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Asus ROG Strix GL503

  • +pútavý dizajn
  • +robustná konštrukcia
  • -ventilátory môžu byť veľmi hlasné
  • -časti konštrukcie sú horúce
MSI GE62 6QD Apache Pro 68 bodov/100
Sme skóre 68 bodov / Nepoužiteľný

Počet recenzií: 3
Počet recenzií s hodnotením: 3
Uvedenie na trh: 10/2015


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

MSI GE62 6QD Apache Pro

  • +top obrazovka
  • +rýchle SSD/HDD kombo
  • -pri pripojení na adaptér kňučí cievka
  • -vysoké teploty

MSI GL62M 7RDX

  • +Podsvietená klávesnica
  • +Úprava PWM nie je zvlášť škodlivá pre zrak (náš profil Health-Guard jú úplne
  • -Priemerný kontrastný pomer a zlé pozorovacie uhly
  • -Plastový dizajn

Ďalšie Herné notebooky

Herné notebooky Acer

Acer Predator Helios 300 (15") 78 bodov/100
Sme skóre 78 bodov / Nepoužiteľný

Počet recenzií: 12
Počet recenzií s hodnotením: 9
Uvedenie na trh: 05/2017


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Acer Predator Helios 300 (15")

  • +dobre vyrobený
  • +dobrá klávesnica a trackpad
  • -trochu ťažší a väčší ako sa očakávalo
  • -klávesnica s nízkym prechodom nebude apelovať na všetkých
Acer Predator Helios 300 (17") 78 bodov/100
Sme skóre 78 bodov / Nepoužiteľný

Počet recenzií: 9
Počet recenzií s hodnotením: 8
Uvedenie na trh: 09/2017


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Acer Predator Helios 300 (17")

  • +Dobré vstupné zariadenia
  • +Matný displej s dobrými pozorovacími uhlami
  • -Zvukový systém je slabý
  • -Vysoké teploty pri zaťažení
Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) 73 bodov/100
Sme skóre 73 bodov / Nepoužiteľný

Počet recenzií: 14
Počet recenzií s hodnotením: 10
Uvedenie na trh: 01/2017


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Acer Aspire VX 15 (VX5-591G)

  • +pôsobivý dynamický dizajn
  • +pevná a ľahká konštrukcia
  • -kryt displeja náchylný na znečistenie
  • -nízka kapacita SSD

Acer Nitro 5 AN515-42

  • +Žiadne PWM pre všetky úrovne jasu
  • +Podsvietená klávesnica
  • -Tmavá obrazovka pri napájaní z batérie

Ďalšie Herné notebooky Acer