Mobily

77 bodov/100 Sme skóre
Sme skóre 77 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 22
Počet recenzií s hodnotením: 13
Uvedenie na trh: 12/2018


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Huawei P Smart 2019

105. najlepší produkt v kategórii Smartfóny


Na trhu od 12/2018

Hodnotenie podľa 21 odborných recenzií

Veľmi dobrý / SME SKÓRE: 77 bodov
Sme skóre 77 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 22
Počet recenzií s hodnotením: 13
Uvedenie na trh: 12/2018


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

  • +Displej je vynikajúci
  • +Dobrá výdrž batérie
  • +Atraktívny vzhľad
  • +Slušný výkon
  • +Android 9.0 Pie
  • -MicroUSB port
  • -Plastové telo/ľahko sa poškriabe
  • -Nemá najlepší fotoaparát vo svojej triede
  • -Pomalé nabíjanie

Hlavné parametre
Smartphone,  Dotykový displej,  Android,  64GB,  1080 x 2340,  Displej IPS,  6,21" (16 cm),  Fotoaparát 13Mpx,  2,2GHz,  Nano SIM,  Farba Čierna

Hlavné parametre
Smartphone,  Dotykový displej,  Android,  64GB,  1080 x 2340,  Displej IPS,  6,21" (16 cm),  Fotoaparát 13Mpx,  2,2GHz,  Nano SIM,  Farba Modrá

Kde kúpiť (E-shopy)

Čierny od 149,00
  • Čierny od 149,00
  • Modrý od 149,00
Zvoľ variantu
Zobraz ponuky:
Datart.sk Mobilný telefón Huawei P smart 2019 čierny (SP-PSM19DSBOM) skladom 149,00
doprava od 2,48€
Do obchodu Datart.sk
Mall.sk Huawei P Smart 2019, 3GB/64GB, Midnight Black skladom 178,10
Do obchodu Mall.sk
Hej.sk Mobilný telefón Huawei P smart 2019 (SP-PSM19DSBOM) čierny skladom 149,00
doprava od 2,90€
Do obchodu Hej.sk
Realshop.sk Huawei P smart 2019 Midnight Black SP-PSM19DSBOM do 2 týždňov 217,77
Do obchodu Realshop.sk
Zdroj: Pricemania.sk a Recenzie.sme.sk
Zvoľ variantu
Čierny od 149,00
  • Čierny od 149,00
  • Modrý od 149,00

Použitie a konštrukcia
Použitie Smartphone
Konštrukcia Dotykový displej
Operačný systém
Operačný systém Android
Pamäť
Slot pre pamäťovú kartu Micro SD
Veľkosť úložiska 64GB
Displej
Uhlopriečka displeja 6,21" (16 cm)
Rozlíšenie v pixeloch 1080 x 2340
Typ displeja IPS
Fotoaparát
Funkcie fotoaparátu HDR, Panoramatický režim, Duálny fotoaparát, Ostrenie detekciou fázového posuvu (PDAF), Nočný režim, Prisvetľovacia dióda
Rozlíšenie fotoaparátu 13Mpx
Hardware
Frekvencia procesora 2,2GHz
Operačná pamäť 3072MB
Počet jadier procesora 8x
Funkcie
Funkcia FM Rádio, NFC, Duálny fotoaparát, GPS, Wi-Fi, BlueTooth, GLONASS, OTG
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Snímač odtlačkov prstov, Senzor priblíženia (priximity), Pohybový senzor, Svetelný senzor
Konektivita / rozhranie
Podporované internetové protokoly GPRS, LTE (4G), EDGE, HSPA, HSCSD, UMTS/CDMA
Konektory USB micro, Jack (3,5mm)
Typ SIM karty Nano SIM
Výdrž batérie
Kapacita batérie 3400mAh
Rozmery
Výška 155mm
Šírka 73mm
Hmotnosť 160g
Hĺbka 8mm
Farba
Farba Čierna
Použitie a konštrukcia
Použitie Smartphone
Konštrukcia Dotykový displej
Operačný systém
Operačný systém Android
Pamäť
Slot pre pamäťovú kartu Micro SD
Veľkosť úložiska 64GB
Displej
Uhlopriečka displeja 6,21" (16 cm)
Rozlíšenie v pixeloch 1080 x 2340
Typ displeja IPS
Fotoaparát
Funkcie fotoaparátu HDR, Panoramatický režim, Duálny fotoaparát, Ostrenie detekciou fázového posuvu (PDAF), Nočný režim, Prisvetľovacia dióda
Rozlíšenie fotoaparátu 13Mpx
Hardware
Frekvencia procesora 2,2GHz
Operačná pamäť 3072MB
Počet jadier procesora 8x
Funkcie
Funkcia FM Rádio, NFC, Duálny fotoaparát, GPS, Wi-Fi, BlueTooth, GLONASS, OTG
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Snímač odtlačkov prstov, Senzor priblíženia (priximity), Pohybový senzor, Svetelný senzor
Konektivita / rozhranie
Podporované internetové protokoly GPRS, LTE (4G), EDGE, HSPA, HSCSD, UMTS/CDMA
Konektory USB micro, Jack (3,5mm)
Typ SIM karty Nano SIM
Výdrž batérie
Kapacita batérie 3400mAh
Rozmery
Výška 155mm
Šírka 73mm
Hmotnosť 160g
Hĺbka 8mm
Farba
Farba Modrá
80bodov
Excelentný
Odborné hodnotenie podľa Ephotozine.com
Automatický preklad | Originálny text

Ak chcete rozumnú voľbu, pokiaľ ide o nákup smartphonu a nechcete investovať stovky alebo dokonca tisícku za zariadenie, ale stále chcete dôstojné parametre, tak Huawei P smart 2019 stojí za zváženie.

  • +Dobrá batéria
  • +Displej je vynikajúci
  • +Skvelý dizajn
  • +Ľahký
  • -Plastové telo/ľahko sa poškriabe
  • -MicroUSB port
  • -Žiadna stabilizácia videa
  • -Fotografie sú pri slabom osvetlení trochu rozmazané
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 2
85bodov
Excelentný
Odborné hodnotenie podľa notebookcheck.net
Automatický preklad | Originálny text

Na prvý pohľad sa zdá, že Huawei P Smart 2019 je lepší ako jeho predchodca v každom smere. Je väčší, ponúka viac úložného priestoru a má silný SoC. Okrem toho vyzerá moderne a má menšie rámčeky okolo displeja.

  • +slušný výkon systému
  • +Android Pie
  • +úzke rámčeky
  • +slušný displej
  • -žiadne USB typu C
  • -priemerný Wi-Fi výkon
  • -priemerná výdrž batérie
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 1
80bodov
Excelentný
Odborné hodnotenie podľa trustedreviews.com
Automatický preklad | Originálny text

Skvelá voľba pre každého, kto hľadá v roku 2019 schopný a lacný smartfón.

  • +Zážitok z fotoaparátu
  • +Softvér bohatý na funkcie
  • +Cenovo dostupný (1/2019)
  • -Nesprávne umiestnenie reproduktorov
  • -Plastová konštrukcia s náchylnosťou na odtlačky prstov
  • -MicroUSB
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 1
80bodov
Excelentný
Odborné hodnotenie podľa techradar.com
Automatický preklad | Originálny text

Huawei P Smart (2019) nemá šmrnc, ktorý by sme chceli pre ťažký multitasking a 3D hry, ale vzhľadom na cenu má veľa úložného priestoru, slušný fotoaparát, najlepší dizajn vo svojej triede a skvelý displej.

  • +Hladký dizajn za skvelú cenu
  • +Beží na Android 9
  • +Dostatok úložného priestoru
  • -Mono reproduktor
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
80bodov
Excelentný
Odborné hodnotenie podľa stuff.tv
Automatický preklad | Originálny text

Je to slušný, cenovo dostupný telefón, ale konkurencia v danej cenovej kategórii je neuveriteľne silná. (1/2019)

  • +Skvelý vzhľad
  • +Dobrá výdrž batérie
  • +Veľký a ostrý displej
  • -Menšie problémy s výkonom
  • -MicroUSB nabíjanie
  • -Nemá najlepší fotoaparát vo svojej triede
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
80bodov
Excelentný
Odborné hodnotenie podľa expertreviews.co.uk
Automatický preklad | Originálny text

Huawei P Smart je rýchlejší, s lepším displejom a vyššou výdržou batérie.

  • +Priateľská cena (1/2019)
  • +Atraktívny výkon
  • +Atraktívny vzhľad
  • -Nepoužiteľný fotoaparát
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
80bodov
Excelentný
Odborné hodnotenie podľa techadvisor.co.uk
Automatický preklad | Originálny text

P Smart 2019 je skvelý upgrade modelu z roku 2018 s ešte väčším displejom a lepším výkonom.

čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
79bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa pcrevue.sk

Na solídnom výkone sa podieľa procesor Kirin 710 spolu s 3 GB operačnej pamäte. Hoci by telefónu pristali 4 GB pamäte, i s touto zostavou nie je problém zahrať si náročnejšie hry.

  • +pekný dizajn
  • +kvalitný displej
  • +rýchle nabíjanie
  • +skvelá výdrž batérie
  • -chýbajúci konektor USB-C (návrat k USB-B
  • -menšia operačná pamäť
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
78bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa smartmania.cz
Automatický preklad | Originálny text

Huawei P smart (2019) vsádza hlavne na krikľavý vzhľad a veľký displej, ktorý zaberá väčšinu čelnej strany. Aj keď je telo z väčšiny plastové, je kvalita spracovania na výbornej úrovni. Zlý nie je ani celkový výkon.

  • +atraktívny vzhľad
  • +slušný výkon
  • +kvalitný displej
  • +rýchle odomykanie tvárou aj odtlačkom prsta
  • -iba priemerný fotoaparát
  • -horšia optimalizácia systému
  • -pomalé nabíjanie
  • -chrbát sa ľahko zašpiní a poškriabe
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
70bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa touchit.sk

Huawei P smart 2019 je šikovný telefón s rozumnou výbavou a cenou. Oceňujeme medzigeneračné viditeľné vylepšenie dizajnu, P smart 2019 vyzerá skvelo, a to najmä v modrej verzii. Telefón však čelí v kategórii do 250 eur veľmi silnej konkurencii.

  • +štýlový dizajn
  • +Android 9
  • +NFC aj 3,5 mm jack
  • +denné fotky a video
  • -zadná strana sa ľahko zapacká
  • -občasné spomalené reakcie
  • -reprodukcia zvuku
  • -nočné fotky
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
70bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa mojandroid.sk

S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude jednať o jeden z bestsellerov roku 2019. Tento smartfón prináša krásne spracovanie, vysoký výkon, veľkú internú pamäť či na danú cenovku skutočne super displej.

  • +Pekný dizajn
  • +Pozoruhodný fotoaparát
  • +Dobrá výdrž batérie
  • +Veľká interná pamäť
  • -Len 3 GB RAM
  • -Konektor microUSB
  • -Ľahko sa poškriabe
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
66bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa gsmarena.com
Automatický preklad | Originálny text

Celý tento smartfón prichádza za veľmi rozumnú cenu. (1/2019)

  • +Vzhľadom na veľkosť displeja a kapacitu batérie je veľmi ľahký
  • +Dobrá výdrž batérie
  • +Displej s vynikajúcou presnosťou
  • -MicroUSB port
  • -Žiadna stabilizácia videa a žiadne 4K nahrávanie
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
60bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa mobilmania.cz
Automatický preklad | Originálny text

Huawei P Smart (2019) je na prvý pohľad veľmi zaujímavý model, ktorý osloví svojim dizajnom a veľkým displejom s minimálnymi rámčekmi.

  • +Atraktívny dizajn
  • +Android 9.0 Pie
  • +Duálny fotoaparát
  • +6,21palcový displej s minimálnymi rámčekmi
  • -Nedoladená softvérová nadstavba
  • -Náchylný k mechanickému poškodeniu
  • -Starší microUSB konektor
  • -Pomalšie dobíjanie
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
fontech.startitup.sk

Skvele vyzerá, má jeden z najlepších displejov spomedzi konkurencie, najnovší Android, viac než slušný výkon, uspokojivú výdrž batérie a dostupnú cenu. Nedostatky v plastovej konštrukcii a pri použitom konektore sa dajú ešte pomerne ľahko prehliadnuť, pre používateľov, ktorí radi fotia, však môže byť problém fotovýbava. (3/2019)

  • +Elegantný a štýlový dizajn
  • +Na svoju triedu veľmi kvalitný displej
  • +Najnovší Android
  • +Dostatok výkonu
  • -Plastová konštrukcia sa ľahko poškriabe
  • -Výrobca sa rozhodol pre microUSB konektor namiesto modernejšie USB typu C
  • -Fotoaparáty ponúkajú kvalitou len nutný základ, aj keď samotná aplikácia je dobre vybavená
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
idnes.cz
Automatický preklad | Originálny text

Huawei P Smart (2019) je veľmi lákavý smartphone strednej triedy. Vsádza na tradičnú značku, ktorá sa už dnes posunula k prémiovým smartphonom, pritom má atraktívnu cenu a podarenú výbavu.

  • +dobrá výbava
  • +priaznivá cena
  • +príjemné ovládanie
  • +elegantný dizajn
  • -stále microUSB konektor
  • -len priemerný fotoaparát
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
gizchina.cz
Automatický preklad | Originálny text

Nie som si istý, či je Huawei P smart 2019 dobrou voľbou v roku 2019. Použitý nekvalitný plast, veľmi neodladený systém, zastaraný microUSB konektor, foťák nepodáva príliš presvedčivé výsledky a výdrž batérie bola po celú dobu testovania veľmi podpriemerná. Pochváliť ale môžem skvelý displej s peknou kvapkou miesto veľkého výrezu, veľmi rýchlu a presnú čítačku a pomerne nízku cenu. (2/2019)

čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
touchit.sk

Huawei P smart 2019 je šikovný telefón s rozumnou výbavou a cenou. Oceňujeme aj medzigeneračné viditeľné vylepšenie dizajnu, P smart 2019 vyzerá skvelo a to najmä v modrej verzii.

  • +Android 9
  • +Celkovo dobrý používateľský zážitok
  • +NFC, 3,5 mm jack
  • +Denné fotografie a video
  • -Zadná strana sa ľahko zapacká a môžu sa objaviť aj malé škrabance
  • -Menej kvalitná reprodukcia zvuku
  • -Slabšie nočné fotografie
  • -Občasné spomalené reakcie
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
dotekomanie.cz
Automatický preklad | Originálny text

Huawei P smart (2019) bude lákať na špecifikácie, najmä na najnovší procesor strednej triedy od tohto výrobcu.

  • +výdrž dvoch dní
  • +príjemná konštrukcia
  • +zaujímavý dizajn
  • +Android 9 Pie
  • -lesklý plastový chrbát
  • -len microUSB
  • -neoptimalizovaný systém
  • -doba nabíjania
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
mobilizujeme.cz
Automatický preklad | Originálny text

Krásny dizajn, moderný displej s minimálnymi rámčekmi a výrezom v podobe kvapky, slušný procesor Kirin 710 alebo duálny fotoaparát vyzerá ako dobre namiešaný koktejl.

  • +moderný dizajn
  • +vydarený displej
  • +dostatočne kvalitný fotoaparát
  • -nevhodné spracovanie (kĺzavý materiál)
  • -zlá optimalizácia systému
  • -starší microUSB
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
mobinfo.cz
Automatický preklad | Originálny text

Huawei P Smart 2019 je určite za danú cenu zaujímavým telefónom pre každodenné používanie. Poteší štýlovou konštrukciou, ktorej ale musíte odpustiť zachytávanie odtlačkov a jemných škrabancov na chrbte. Chválim dobrú výdrž na nabitie i solídnu rýchlosť prostredia. Na zahodenie nie je ani fotenie a natáčanie videí. (1/2019)

čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
mobilenet.cz
Automatický preklad | Originálny text

Huawei si pre nás tento rok opäť prichystal záplavu mnohých telefónov, v ktorých by sme sa zle orientovali aj s podrobnou mapou. Nový P Smart 2019 má však ambície vyčnievať. Nadväzuje na vcelku úspešný minuloročný model, má štýlový veľký displej a na pohľad skutočne príjemný vzhľad.

  • +štýlový a módny dizajn
  • +príjemne zaoblené boky zariadenia
  • +veľký a kvalitný displej
  • +slušná výdrž
  • -chrbát sa veľmi ľahko poškriabe
  • -prilepené odtlačky prstov
  • -veľmi klzký povrch
  • -nie príliš kvalitný hlavný fotoaparát
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0

ĎALŠIE ODBORNÉ RECENZIE

Prvé dojmy po uvedení na trh

Prvé dojmy podľa androidpit.com
Automatický preklad | Originálny text

Za málo peňazí môžu zákazníci získať smartphone, ktorý funguje v každodennom živote bez problémov - hoci neponúka vynikajúci výkon, je väčšinou postačujúci pre bežné úlohy.

Čítaj celý článok
Pomohla ti táto informácia? Áno 0

ĎALŠIE PRVÉ DOJMY

Kde kúpiť

Huawei P Smart 2019, Čierny

Zobraz všetky ceny

Podobné produkty

Apple iPhone XR 89 bodov/100
Sme skóre 89 bodov / Excelentný

Počet recenzií: 42
Počet recenzií s hodnotením: 28
Uvedenie na trh: 10/2018


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Apple iPhone XR

  • +Lacnejší ako iPhone Xs
  • +Vynikajúci fotoaparát
  • -Bez optického zoomu
  • -Lepšia výdrž batérie, ale stále nie je úžasná
Xiaomi Poco M3 82 bodov/100
Sme skóre 82 bodov / Excelentný

Počet recenzií: 10
Počet recenzií s hodnotením: 7
Uvedenie na trh: 12/2020


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Xiaomi Poco M3

  • +Dobrý, jasný displej
  • +Vynikajúca výdrž batérie
  • -Fotoaparáty sú priemerné
  • -UI občas zaostáva
Huawei Y7 2019 71 bodov/100
Sme skóre 71 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 4
Počet recenzií s hodnotením: 3
Uvedenie na trh: 02/2019


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Huawei Y7 2019

  • +jasný IPS displej
  • +robustný dizajn
  • -žiadne 5 GHz Wi-Fi
  • -žiadne NFC
OnePlus Nord N100 69 bodov/100
Sme skóre 69 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 2
Počet recenzií s hodnotením: 2
Uvedenie na trh: 01/2021


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

OnePlus Nord N100

  • +rýchla čítačka odtlačkov prstov
  • +kvalitný displej s 90 Hz
  • -horší fotoaparát
  • -absencia NFC

Ďalšie Smartfóny

Smartfóny Huawei

Huawei Y7 2019 71 bodov/100
Sme skóre 71 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 4
Počet recenzií s hodnotením: 3
Uvedenie na trh: 02/2019


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Huawei Y7 2019

  • +jasný IPS displej
  • +robustný dizajn
  • -žiadne 5 GHz Wi-Fi
  • -žiadne NFC
Huawei Y6s 67 bodov/100
Sme skóre 67 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 4
Počet recenzií s hodnotením: 4
Uvedenie na trh: 01/2020


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Huawei Y6s

  • +Je ľahký, elegantný a praktický
  • +Hladký chod snímača odtlačkov prstov
  • -Žiadne NFC
  • -Slabá kamera bez stabilizácie

Huawei Y6 2019

  • +štýlový dizajn
  • +dobrý každodenný výkon
  • -žiadny snímač odtlačkov prstov
  • -microUSB

Huawei P40 Lite E

  • +Rýchlosť a stabilita prevádzky
  • +Fotoaparáty
  • -Konektor MicroUSB namiesto USB typu C
  • -Žiadne NFC

Ďalšie Smartfóny Huawei