Gadgety

66 bodov/100 Sme skóre
Sme skóre 66 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 12
Počet recenzií s hodnotením: 6
Uvedenie na trh: 07/2015


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Vector Luna

23. najlepší produkt v kategórii Smart hodinky


Na trhu od 07/2015

Hodnotenie podľa 10 odborných recenzií

Veľmi dobrý / SME SKÓRE: 66 bodov
Sme skóre 66 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 12
Počet recenzií s hodnotením: 6
Uvedenie na trh: 07/2015


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

  • +Vynikajúca životnosť batérie
  • +Odolné proti vode až do 50m
  • +Krásny dizajn
  • +Kompatibilné s iOS, Android a Windows Phone
  • +Dobrá pevná konštrukcia
  • -Minimum aplikácií
  • -Rozlíšenie displeja je pomerne nízke
  • -Problémy s pripojením

396,66 skladom | L1-10-004
348,91 skladom | L1-10-008
495,83 skladom | L1-10-010
495,83 skladom | L1-10-011
495,83 skladom | L1-10-012
495,83 skladom | L1-10-013
495,83 skladom | L1-10-014

Kde kúpiť (E-shopy)

L1-10-008 od 280,87
  • L1-10-003 od 365,72
  • L1-10-004 od 365,72
  • L1-10-005 od 365,72
  • L1-10-006 od 457,36
  • L1-10-007 od 365,72
  • L1-10-008 od 280,87
  • L1-10-010 od 457,36
  • L1-10-011 od 457,36
  • L1-10-012 od 457,36
  • L1-10-013 od 457,36
  • L1-10-014 od 457,36
  • L1-10-015 od 319,88
  • L1-10-016 od 319,88
Zvoľ variantu
Zobraz ponuky:
alza.sk Overený obchod Vector Luna brúsená oceľ s hnedým koženým opaskom Small Fit (L1-10-008) skladom 348,91
doprava od 3,38€
Do obchodu alza.sk
compy.sk Overený obchod Vector Luna-Brushed Steel/Tan Leather/Sml Fit L1-10-008 viac ako mesiac 280,87
Do obchodu compy.sk
Zdroj: Pricemania.sk
70bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa neowin.net
Automatický preklad | Originálny text

Osobne som si hodinky veľmi obľúbil. Všetko od ich vzhľadu, cez pohodlie po dlhú životnosť batérie na mňa zapôsobili a veľmi pekne zapadli mojím potrebám.

  • +Krásny dizajn
  • +Kompatibilita
  • +Vynikajúca výdrž batérie
  • +Vodeodolnosť
  • -Podpriemerné aplikácie
  • -Obrazovka s nízkym rozlíšením
  • -Nemajú ekosystém
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
70bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa zdnet.com
Automatický preklad | Originálny text

Ak sa vám Vector Watch páčia pre ich životnosť batérie, prístroj určite vydrží sľúbených 30-dní a ešte niečo navyše, a keď treba rýchlo sa nabijú. Avšak, so získaním dlhej životnosti batérie a elegantného vzhľadu, budete musieť obetovať niektoré výhody konkurenčných zariadení.

  • +Vynikajúca životnosť batérie
  • +Elegantný dizajn
  • -Málo funkcií v porovnaní s konkurenciou
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
70bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa pocket-lint.com
Automatický preklad | Originálny text

Ak hľadáte diskrétne smarthodinky, ktoré vyzerajú dobre a prinášajú úryvky informácií, namiesto kompletných správ, potom Vector Luna nesklame.

  • +Dobrá pevná konštrukcia
  • +Výborná životnosť batérie (30 dní bez dobitia)
  • +Jednoduché rozhranie
  • +Diskrétne oznámenia
  • -Minimum aplikácií
  • -Problémy s pripojením
  • -Displej nie je úžasný
  • -Niektoré oznámenia nemusia ukázať
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
65bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa phonearena.com
Automatický preklad | Originálny text

So svojou špičkovou životnosťou batérie a kompatibilitou so všetkými troma hlavnými smartphone platformami majú jedinečné postavenie.(1/2015)

  • +Bezkonkurenčná životnosť batérie
  • +Odolné proti vode až do 50m
  • +Kompatibilné s iOS, Android a Windows Phone
  • -Rozlíšenie displeja je pomerne nízke
  • -Veľmi tučný rámček okolo displeja
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
60bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa pcadvisor.co.uk
Automatický preklad | Originálny text

Je dobré vidieť spoločnosť, ktorá ide na smarthodinky inak a dizajn a štýl Vector Watch Luna sa nám páči. Mesiac dlhá výdrž batérie je reálnou výhodou, ale budete sa musieť uspokojiť s retro nízkym rozlíšením displeja.

čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
60bodov
Veľmi dobrý
Odborné hodnotenie podľa expertreviews.co.uk
Automatický preklad | Originálny text

Vector Luna sú štýlové smarthodinky s najlepšou výdržou batérie vo svojej triede, ale ich obmedzené funkcie bránia celkovému zapôsobeniu.

čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
pcrevue.sk

Vector Watch Luna s elegantným dizajnom a kombináciou ušľachtilých materiálov – nehrdzavejúcej ocele a zafírového sklíčka – plní úlohu aj módneho doplnku.

  • +30-dňová výdrž na batériu
  • +Dizajn, ušľachtilé materiály
  • +Štandardné rozmery remienka
  • -Nízke rozlíšenie displeja
  • -Nespoľahlivé rozpoznanie gesta zápästím
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
zive.sk

Pri hodinkách chválime predovšetkým výdrž batérie. Solídne je aj kovové vyhotovenie. Hodinky však neponúknu dotykový displej ani revolučne intuitívne rozhranie.

  • +Kvalitné vyhotovenie
  • +Dlhá výdrž
  • +Dobre spracovaná appka
  • +Pokročilé nastavenia notifikácií
  • -Malý displej s hrubým rastrom
  • -Vyššia cena (11/2016)
čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
fony.sk

Dobre vyzerajú, spoľahlivo zobrazujú aktuálny čas, dokonca sa prepli automaticky z letného na zimný, nabíjať ich treba reálne raz za 3 - 4 týždne (hoci pomocou špeciálnej nabíjačky), monitorujú kroky aj spánok, každý týždeň mi vyhodnocujú aktivitu v posledných siedmich dňoch prostredníctvom e-mailu a namerané údaje tiež započítajú do aplikácie Zdravie v mojom iPhone.

čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0
bez hodnotenia
Odborná recenzia portálu
mojandroid.sk

Hodinky Vector Watch Luna nie sú určené pre každého. Zaujmú síce luxusným spracovaním a dlhou výdržou na jedno nabitie, sklamú však funkciami a obmedzeným počtom aplikácií. Možno však práve to je to, čo niektorí používatelia vyhľadávajú.

čítaj celú recenziu
Pomohla ti táto recenzia? Áno 0

ĎALŠIE ODBORNÉ RECENZIE

Prvé dojmy po uvedení na trh

Prvé dojmy podľa trustedreviews.com
Automatický preklad | Originálny text

Vector Luna sú atraktívne inteligentné hodinky; a to je to, o čo by sa všetky inteligentné hodinky mali snažiť najviac.

Čítaj celý článok
Pomohla ti táto informácia? Áno 0
Prvé dojmy podľa stuff.tv
Automatický preklad | Originálny text

Naše zápästia privítali inteligentné hodinky, ktoré sľubujú výdrž batérie neuveriteľných 30 dní.

Čítaj celý článok
Pomohla ti táto informácia? Áno 0

ĎALŠIE PRVÉ DOJMY

Kde kúpiť

Vector Luna, L1-10-008

Zobraz všetky ceny

Podobné produkty

Huawei Watch 79 bodov/100
Sme skóre 79 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 44
Počet recenzií s hodnotením: 30
Uvedenie na trh: 09/2015


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Huawei Watch

  • +vynikajúce spojenie klasického dizajnu a inteligentných funkcií
  • +spracovanie hodiniek
  • -chýba automatická regulácia podsvietenia
  • -nabíjanie pomocou konektorov namiesto magnetického
Moto 360 Sport 68 bodov/100
Sme skóre 68 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 14
Počet recenzií s hodnotením: 8
Uvedenie na trh: 01/2016


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Moto 360 Sport

  • +"Hybridný" displej funguje skvele
  • +GPS slušne sleduje beh
  • -Náramok sa nedá vymeniť
  • -Mohli použiť viac fyzických ovládačov
Garmin Vivomove Premium 67 bodov/100
Sme skóre 67 bodov / Veľmi dobrý

Počet recenzií: 2
Počet recenzií s hodnotením: 2
Uvedenie na trh: 05/2016


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Garmin Vivomove Premium

  • +skvelý módny dizajn
  • +batéria vydrží jeden deň
  • -občasné problémy s pripojením ku Garmin aplikácií
  • -hodinkách chýba vibrovanie
Samsung Galaxy Gear 54 bodov/100
Sme skóre 54 bodov / Priemerný

Počet recenzií: 11
Počet recenzií s hodnotením: 9
Uvedenie na trh: 09/2013


Čo je SME SKÓRE

smeSkóre je unikátne hodnotenie produktu, ktoré zohľadňuje viacero faktorov. Viac o smeSkóre

Samsung Galaxy Gear

  • +Super AMOLED displej
  • +Jednoduché ovládanie
  • -Slabá výdrž batérie
  • -Vysoká cena (1/2014)

Ďalšie Smart hodinky